© 2018 - All rights to content belongs to MOGENS BERTELSEN

© 2018 - All rights to content belongs to MOGENS BERTELSEN

Persondatapolitik

Dette websted er ejet af:

Succesportalen Aps, Rugbjergvej 20, 7250 Hejnsvig. CVR NR. 32304016. 

Undertegnede Mogens Bertelsen er ansvarlig og kan kontaktes på:

mb@succesportalen.dk eller

mobil nr. 51979695

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning; herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til. Og vil blive slettet når dette formål ikke længere er relevant.

Beskrivelse af databehandlingen:

Formål:

-        Levering af mine produkter og services. Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på.

-        Levering af nyhedsbreve. Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.

-        Kundeservice. Support i forbindelse med dine køb og abonnementer samt øvrige henvendelser.

-        Online markedsføring. Personoplysninger anvendes til online markedsføring

 

Kategorier af personoplysninger:

-        Jeg behandler flg. kategorier af personoplysninger. Almindelige personoplysninger som f.eks. Navn, Firmanavn, Adresse, E-mail, Telefonnummer, CVR Nummer.

 

Kilder:

Jeg får dine oplysninger

-         På min hjemmeside ved tilmelding til nyhedsbreve og tilmelding fra f.eks. Facebook og LinkedIn.

-        Direkte fra dig i forbindelse med køb af produkter eller serviceydelser.

-        Direkte fra dig ved henvendelse pr. e-mail eller telefonisk

-        Fra andre kilder, der er offentlig tilgængelige f.eks. sociale medier

-        Mine databehandlere er Mailchimp, Simplero og Outlook

Modtagere:

Jeg har indgået databehandlingsaftaler med følgende databehandlere, som alle overholder den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

-        Paypal.com til betaling af produkter og serviceydelser

-        Simplero.com til håndtering af køb af produkter og serviceydelser

-        Mailchimp.com til håndtering af mailadresser i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve

-        Aktive Konsulenter, Lindbjervej 79, Lindbjerg, 8930 Randers NØ, CVR Nr. 29396914 til udstedelse af manuelle fakturaer. Aktivekonsulenter.dk

-        Nets.com til online betaling af produkter og serviceydelser

-        Quizitri.com til håndtering af quizes og spørgeskemaer

Opbevaring:

Jeg opbevarer dine personoplysninger så længe, det er nødvendigt til de formål, der her er nævnt

-        I forbindelse med nyhedsbreve

-        I forbindelse med køb af produkter eller serviceydelser i henhold til bogføringsloven med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationer i en længere periode.  F.eks. ved abonnementsordninger.

-        I forbindelse med direkte henvendelser på de til Succesportalen Aps tilknyttede e-mailadresser

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst hvilke af dine personoplysninger, jeg ligger inde med.

Dette kan ske ved henvendelse til:

Succesportalen Aps

Mogens Bertelsen

Rugbjergvej 20

7250 Hejnsvig

mb@succesportalen.dk’

Mobil 51979695

Du kan altid bede om oplysninger om, hvilke oplysninger jeg har om dig. Og hvis der er fejl i de oplysninger, jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger kan du naturligvis sende mig en anmodning til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring af tilbud kan det til enhver tid ske ved at du trykker på linket i det enkelte nyhedsbrev.

Hvis du ønsker at klage over Mogens Bertelsen/Succesportalen Aps behandling af dine personoplysninger kan dette ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København. Telefon 33193200 og e-mail dt@datatilsynet.dk

Cookies

Jeg anvender ikke cookies på min hjemmeside www.succesportalen.dk

I øvrigt kan du læse Succesportalens handelsbetingelser nederst på siden her:

www.succesportalen.dk

Persondatapolitik

Dette websted er ejet af:

Succesportalen Aps, Rugbjergvej 20, 7250 Hejnsvig. CVR NR. 32304016. 

Undertegnede Mogens Bertelsen er ansvarlig og kan kontaktes på:

mb@succesportalen.dk eller

mobil nr. 51979695

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning; herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til. Og vil blive slettet når dette formål ikke længere er relevant.

Beskrivelse af databehandlingen:

Formål:

-        Levering af mine produkter og services. Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på.

-        Levering af nyhedsbreve. Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.

-        Kundeservice. Support i forbindelse med dine køb og abonnementer samt øvrige henvendelser.

-        Online markedsføring. Personoplysninger anvendes til online markedsføring

 

Kategorier af personoplysninger:

-        Jeg behandler flg. kategorier af personoplysninger. Almindelige personoplysninger som f.eks. Navn, Firmanavn, Adresse, E-mail, Telefonnummer, CVR Nummer.

 

Kilder:

Jeg får dine oplysninger

-         På min hjemmeside ved tilmelding til nyhedsbreve og tilmelding fra f.eks. Facebook og LinkedIn.

-        Direkte fra dig i forbindelse med køb af produkter eller serviceydelser.

-        Direkte fra dig ved henvendelse pr. e-mail eller telefonisk

-        Fra andre kilder, der er offentlig tilgængelige f.eks. sociale medier

-        Mine databehandlere er Mailchimp, Simplero og Outlook

Modtagere:

Jeg har indgået databehandlingsaftaler med følgende databehandlere, som alle overholder den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

-        Paypal.com til betaling af produkter og serviceydelser

-        Simplero.com til håndtering af køb af produkter og serviceydelser

-        Mailchimp.com til håndtering af mailadresser i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve

-        Aktive Konsulenter, Lindbjervej 79, Lindbjerg, 8930 Randers NØ, CVR Nr. 29396914 til udstedelse af manuelle fakturaer. Aktivekonsulenter.dk

-        Nets.com til online betaling af produkter og serviceydelser

-        Quizitri.com til håndtering af quizes og spørgeskemaer

Opbevaring:

Jeg opbevarer dine personoplysninger så længe, det er nødvendigt til de formål, der her er nævnt

-        I forbindelse med nyhedsbreve

-        I forbindelse med køb af produkter eller serviceydelser i henhold til bogføringsloven med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationer i en længere periode.  F.eks. ved abonnementsordninger.

-        I forbindelse med direkte henvendelser på de til Succesportalen Aps tilknyttede e-mailadresser

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst hvilke af dine personoplysninger, jeg ligger inde med.

Dette kan ske ved henvendelse til:

Succesportalen Aps

Mogens Bertelsen

Rugbjergvej 20

7250 Hejnsvig

mb@succesportalen.dk’

Mobil 51979695

Du kan altid bede om oplysninger om, hvilke oplysninger jeg har om dig. Og hvis der er fejl i de oplysninger, jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger kan du naturligvis sende mig en anmodning til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring af tilbud kan det til enhver tid ske ved at du trykker på linket i det enkelte nyhedsbrev.

Hvis du ønsker at klage over Mogens Bertelsen/Succesportalen Aps behandling af dine personoplysninger kan dette ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København. Telefon 33193200 og e-mail dt@datatilsynet.dk

Cookies

Jeg anvender ikke cookies på min hjemmeside www.succesportalen.dk

I øvrigt kan du læse Succesportalens handelsbetingelser nederst på siden her:

www.succesportalen.dk